potwierdzam dzisiaj 22:14 ziom jakiś wzioł sie za mnie podał i teraz niemoge wejść na serva GÓWNO DUPA chyba odchodze bo jak niemoge tam grać to poco będe w klanie ale z nich cwele:[
Zangetsu napisał:
DaMiAn (czy jakos tak
) zbanowali Rudego za ''zekome'' wlamanie sie na czyjesz konto jak widac SF chca wojny
ziom myśl troche jak DaMiaN będzie chciał to wszystkich z BBG wykopie z serva ziom to jasne no i jeszcze jedno może dać gody swoim kompanom niewarto próbować
zeng oto powody czemu niemożemy sie z nimi bić
Żal.... Rudy mogłem Ciebie odbanować ale widzę Twoje podejście do nas a szczególnie do mnie i mojego serwa jest beznadziejne....Tą wiadomością uświadomiłeś mi że się nie opłaca usuwać Tobie bana....A bić się możecie ale nie z zaskoczenia i nie w plecy...Wszystko inne dozwolone.
Meo...
Ostatnio edytowany przez Meo (2008-06-24 22:34:43)
pllllisss... Nie wiem co sie wczoraj stało ale wiem że ludzi sie czasami podszywają pod nas... Np. MIKI odszedł z naszego gangu i nastepnego dnia (mam ciągle zarejstrowany nick) wszedł pod takim nickiem: [BBG]MICHU.... Nie wiem czemu sie tak dzieje ale prosze bo coraz wiecej ludzi podszywa sie podnas..... Meo DaMiAn robi to specjalnie... Mówiłem że mamy sojusz on specjalnie nas zabija.... Wiem moi ludzie tez ich zabijaja ale oni robia to by sie obronic... Nie bronie nikogo ale najbardziej mnie wkurza ze ktos sie podszywa podkogos i dostaje kicka lub bana... Słyszałem od Igora ze Miki sie podemnie podszywał i dostał od kogos warna... Zaradzcie temu!